Bruynzeel potloden

Het eerste Bruynzeel potlood is geproduceerd in 1948 door Cornelis Bruynzeel. Vandaag de dag produceert Bruynzeel al 65 jaar potloden. Ze gebruiken hiervoor populieren hout en lindehout. De voordelen:

 • De kern van het potlood wordt aan beide kanten van het hout vastgelijmd, hierdoor zal het potlood niet snel breken wanneer deze valt.
 • De kern van het potlood is extra dik hierdoor gaat het potlood langer mee.
 • Bruynzeel gebruikt alleen hout van bossen die verantwoordelijk worden onderhouden.
 • Makkelijk te slijpen
 • De potloden zijn speciaal ontwikkelt met kinderen schrijfpedagogen.
 • De kleurpotloden hebben intense kleuren
 • Geschikt voor alle leeftijden

Officiële Bruynzeel website.

Bruynzeel

Meest verkochte potloden van Bruynzeel:

Bruynzeel kleurpotloden 60

 

bollogo-web_rgb_600x181

€12.99

Bruynzeel potloden set 60 stuks

Waarom kies je voor een bruynzeel potlood?

Bruynzeel heeft een assortiment compleet afgestemd op elke ontwikkelingsfase. Zo zijn de kleurpotloden zowel geschikt voor de kleine als de wat oudere kinderen. Bij Bruynzeel speelt kwaliteit een belangrijke rol, deze wordt constant bewaakt. De kleurpotloden zullen altijd prachtige en intense kleuren tonen met een optimale dekkracht. Verder is het belangrijk dat de potloden altijd goed geslepen kunnen worden. Een kind zal zich al snel een echte kunstenaar voelen!

Goedgekeurde potloden

Speciaal voor kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en hobbyisten.

Het lijkt nu net of de potloden puur voor kinderen zijn ontwikkeld. Dit is echter niet waar. Het uitgebalanceerde assortiment is zowel voor de professionele gebruiker. Design potloden kenmerken zich door een fijn kleurgevoel, hoge kleurafgifte, dichte kleurstructuur, uitstekende mengbaarheid en een goede onderlinge afstemming van kleuren en hardheden. De Design lijn biedt u dus ongelimiteerde mogelijkheden tot expressie.

Bruynzeel kleurpotloden, populair bij kinderen én volwassenen!

De kleurpotloden van Bruynzeel zijn enorm populair. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. De populariteit bij volwassenen is met name te danken aan de run op de kleurboeken voor volwassenen. Bruynzeel potloden zijn uitermate geschikt voor de creatieveling die gek is op inkleuren. Het kleuren met deze potloden is goed voor de ontwikkeling. De potloden staan op volgorde van populariteit.

Kleurpotloden gesorteerd op populariteit.

Bruynzeel kleurpotloden 60

Uiteraard is de Bruynzeel potlood populair echter kiest men vaak voor meerde Bruynzeel potloden. Een van de bekendste potlodende is deze luxe en zeer uitgebreide set van 60 potloden. Dankzij de vele kleuren en gecombineerd met de metallic potloden zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos.

De set bestaat uit:

 • 44 kleurpotloden;
 • 12 metallic kleurpotloden (zwart hout);
 • 2 grafietpotloden;
 • 1 gum en 1 puntenslijper.

Kortom, een complete set. Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar (en voor volwassenen uiteraard)

bollogo-web_rgb_600x181

€12.99

100045-logo-small

Niet beschikbaar

Bruynzeel potloden set 60 stuks

Bruynzeel potloden 45

Voor de schildpad fans onder ons zijn deze potloden verpakt in een aantrekkelijk en stevig schildpad blik. De set heeft 45 Bruynzeel kleurpotloden; voor de echte kleurfanaten. De potloden hebben een dubbele verlijming en kunnen dus tegen een stootje. De set heeft helaas geen slijper of andere type potloden.
Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

De set bestaat uit:

 • 45 kleurpotloden.
bollogo-web_rgb_600x181

€12.99

kleurpotloden Bruynzeel

Bruynzeel potloden 24 stuks

Ontdek de Bruynzeel wereld. De 24 “Essentials” kleurpotloden van Bruynzeel zijn van hoge kwaliteit. De potloden zijn speciaal ontwikkelt voor kinderen. Het potlood is redelijk zacht en de pigment kleuren zijn goed. Kortom het is een groot feest om met deze potloden te mogen kleuren. Ook prima geschikt voor kleurboeken.

De set bestaat uit:

 • 24 potloden
100045-logo-small

€9.99

Bruynzeel kleurpotloden 24 stuks

Bruynzeel kleurpotloden 12

Voor de meer stoere kids is er de serie mXz. Deze set bevat 12 kleurpotloden en is dus ideaal voor een een startende student. Een must-have item voor iedereen die start met de middelbare school.

De set bestaat uit:

 • 12 kleurpotloden.
bollogo-web_rgb_600x181

€5.99

12 kleurpotloden van het merk Bruynzeel

12 Bruynzeel kleurpotloden met driehoekige grip

12 kleurpotloden met een driehoekige grip. Deze 12 potloden komen inclusief slijper en zijn ideaal voor jonge kinderen. Bruynzeel zelf vermeldt dat deze potloden goed zijn voor de ontwikkeling en veilig te gebruiken. De potloden zijn dus al geschikt voor kinderen van 4+.

De set bestaat uit:

 • 12 kleurpotloden.
 • Puntenslijper
100045-logo-small

€10.99

12 stuks kleurpotloden

Informatie

Liever normale potloden? Bekijk dan de grafiet collectie. Uiteraard richt Bruynzeel zich op kinderen maar maak je maar geen zorgen als volwassenen. De potloden zijn zowel voor de kleine als grote tekenaar. Het is tegenwoordig totaal geen probleem om lekker te kleuren als volwassen man of vrouw. Het is zelfs beter dan een stressballetje gebruiken! Serieus? Ja serieus. 

Bruynzeel grafiet potloden

De reguliere potloden van Bruynzeel zijn uiteraard overal te vinden. De potloden zijn een stuk goedkoper dan merken als Faber-Castell, Prismacolor, etc. De normalen potloden van Bruynzeel zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Hieronder vind je diverse normale sets.

Grafietpotloden gesorteerd op populariteit.

Potloden 6 stuks

Op zoek naar normale Bruynzeel potloden? Bruynzeel heeft naast kleurpotloden ook reguliere potloden. Deze set heeft 6 potloden in blik. Vergelijk de prijzen en aanbieders.

De set bestaat uit:

 • 2H potlood
 • 1H potlood
 • HB potlood
 • 1B potlood
 • 2B potlood
 • 4B potlood
bollogo-web_rgb_600x181

€7.99

Bruynzeel normale potloden

Bruynzeel 12 Grafiet potloden

Speciaal voor kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en hobbyisten. Top kwaliteit tekenpotloden. De potloden hebben verschillende hardheden en kunnen speciaal gebruikt worden voor schetsen en illustraties. Elk potlood heeft een andere hardheid.

bollogo-web_rgb_600x181

€10.99

12 potloden Bruynzeel

Informatie

De normale potloden van Bruynzeel zijn van hoge kwaliteit. De potloden staan bekend om de fijne punten. Bruynzeel is veel bezig met de natuur en heeft milieuvriendelijke potloden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *