Bruynzeel potlodenBruynzeel potloden set 60 stuks

Het eerste Bruynzeel potlood is geproduceerd in 1948 door Cornelis Bruynzeel. Vandaag de dag produceert Bruynzeel al 65 jaar potloden. Ze gebruiken hiervoor populieren hout en lindehout. De voordelen:

 • De kern van het potlood wordt aan beide kanten van het hout vastgelijmd
 • De kern van het potlood is extra dik hierdoor gaat het potlood langer mee.
 • Bruynzeel gebruikt alleen hout van bossen die verantwoordelijk worden onderhouden.
 • De potloden zijn speciaal ontwikkelt met kinderen schrijfpedagogen.
 • De kleurpotloden hebben intense kleuren
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Minder ideaal voor het mengen van kleuren en het aanbrengen van lagen. 

Direct naar:

Meest verkochte potloden van Bruynzeel:

Bruynzeel kleurpotloden 60

bruynzeel potloden

Waarom kies je voor een bruynzeel potlood?

Bruynzeel heeft een assortiment compleet afgestemd op elke ontwikkelingsfase. Zo zijn de kleurpotloden zowel geschikt voor de kleine als de wat oudere kinderen. Bij Bruynzeel speelt kwaliteit een belangrijke rol, deze wordt constant bewaakt. De kleurpotloden zullen altijd prachtige en intense kleuren tonen met een optimale dekkracht. Verder is het belangrijk dat de potloden altijd goed geslepen kunnen worden. Een kind zal zich al snel een echte kunstenaar voelen!

Goedgekeurde potloden

Speciaal voor kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en hobbyisten.

Het lijkt nu net of de potloden puur voor kinderen zijn ontwikkeld. Dit is echter niet waar. Het uitgebalanceerde assortiment is zowel voor de professionele gebruiker. Design potloden kenmerken zich door een fijn kleurgevoel, hoge kleurafgifte, dichte kleurstructuur, uitstekende mengbaarheid en een goede onderlinge afstemming van kleuren en hardheden. De Design lijn biedt u dus ongelimiteerde mogelijkheden tot expressie.

Bruynzeel kleurpotloden populair bij volwassenen!

De kleurpotloden van Bruynzeel zijn enorm populair. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. De populariteit bij volwassenen is met name te danken aan de run op de kleurboeken voor volwassenen. Bruynzeel potloden zijn uitermate geschikt voor de creatieveling die gek is op inkleuren. Het kleuren met deze potloden is goed voor de ontwikkeling. De potloden staan op volgorde van populariteit.

Volwassenen kiezen het meeste voor:

Bruynzeel kleurpotloden 60

Uiteraard is de Bruynzeel potlood populair echter kiest men vaak voor meerde Bruynzeel potloden. Een van de bekendste potlodende is deze luxe en zeer uitgebreide set van 60 potloden. Dankzij de vele kleuren en gecombineerd met de metallic potloden zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos.

De set bestaat uit:

 • 44 kleurpotloden;
 • 12 metallic kleurpotloden (zwart hout);
 • 2 grafietpotloden;
 • 1 gum en 1 puntenslijper.

Kortom, een complete set. Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar (en voor volwassenen uiteraard)

Bruynzeel potloden 45

Voor de schildpad fans onder ons zijn deze potloden verpakt in een aantrekkelijk en stevig schildpad blik. De set heeft 45 Bruynzeel kleurpotloden; voor de echte kleurfanaten. De potloden hebben een dubbele verlijming en kunnen dus tegen een stootje. De set heeft helaas geen slijper of andere type potloden.
Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

De set bestaat uit:

 • 45 kleurpotloden.

Studenten kiezen het meeste voor:

Bruynzeel potloden 24 stuks

De MXZ serie is speciaal voor studenten. Met een set van 24 heb je een de perfecte hoeveelheid kleurpotloden om jouw creatieve projecten op school met een voldoende of hoger af te ronden ;).  De set pas prima in je schooltas, wellicht samen met een puntenslijper of andere producten van de MXZ serie.

De set bestaat uit:

 • 24 potloden

Bruynzeel kleurpotloden 12

Een set van 24 kleurpotloden vergt aardig wat ruimte in je tas. Voor wie voldoende heeft aan een set van 12 kleurpotloden moet kiezen voor deze set. De set is eveneens speciaal bedoeld voor studenten.

De set bestaat uit:

 • 12 kleurpotloden.

12 Bruynzeel kleurpotloden met driehoekige grip

De mXz serie maar dan met driehoekige grip.

De set bestaat uit:

 • 12 kleurpotloden.

Bruynzeel aanbieding?

Zelf hebben wij de Bruynzeel kleurpotloden nog niet in de aanbieding gezien. Echter ben je met de 60 set van Bruynzeel nagenoeg altijd het goedkoopste uit. De set heeft naast 60 kleurpotloden ook nog een puntenslijper. Vind je de set van 60 net iets aan de hoge kant dan kan je altijd nog kiezen voor de set van 45, dit is na de set van 60 de meest gekozen set.

Je betaalt ongeveer 25 cent per kleurpotlood

Bruynzeel grafiet potloden

Liever normale potloden? Bekijk dan de grafiet collectie. Uiteraard richt Bruynzeel zich op kinderen maar maak je maar geen zorgen als volwassenen. De potloden zijn zowel voor de kleine als grote tekenaar. Het is tegenwoordig totaal geen probleem om lekker te kleuren als volwassen man of vrouw. Het is zelfs beter dan een stressballetje gebruiken! Serieus? Ja serieus. 

De reguliere potloden van Bruynzeel zijn uiteraard overal te vinden. De potloden zijn een stuk goedkoper dan merken als Faber-Castell, Prismacolor, etc. De normalen potloden van Bruynzeel zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Hieronder vind je diverse normale sets.

Grafietpotloden gesorteerd op populariteit.

Potloden 6 stuks

Op zoek naar normale Bruynzeel potloden? Bruynzeel heeft naast kleurpotloden ook reguliere potloden. Deze set heeft 6 potloden in blik. Vergelijk de prijzen en aanbieders.

De set bestaat uit:

 • 2H potlood
 • 1H potlood
 • HB potlood
 • 1B potlood
 • 2B potlood
 • 4B potlood

Bruynzeel 12 Grafiet potloden

Speciaal voor kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en hobbyisten. Top kwaliteit tekenpotloden. De potloden hebben verschillende hardheden en kunnen speciaal gebruikt worden voor schetsen en illustraties. Elk potlood heeft een andere hardheid.

Bruynzeel design potloden

Op zoek naar tekenpotloden van hoge kwaliteit? Probeer dan de Bruynzeel design grafiet potloden. Deze potloden zijn ideaal voor schetsen en illustraties. De set bestaat uit 12 verschillende hardheden.

Nog niet overtuigd van kwaliteiten van Bruynzeel kleurpotloden?

De normale potloden van Bruynzeel zijn van hoge kwaliteit. De potloden staan bekend om de fijne punten. Bruynzeel is veel bezig met de natuur en heeft milieuvriendelijke potloden.