Derwent Potloden en kleurpotloden

Derwent is een bekend potloden merk. Derwent is in 1832 opgestart onder de naam Banks, Son & Co in Cumberland. In 1980 werd het bedrijf gekocht door het Amerikaans bedrijf ACCO Brands en werd het merk in hun productassortiment toegevoegd. Hoofdvestiging van het bedrijf is gevestigd in Workington in het Verenigd Koninkrijk.

Slogan van Derwent: “Keep Discovering”

derwent potloden

Verschillende populaire Derwent potloden series:

  • Derwent Academy kleurpotloden
  • Derwent Aquarelpotloden
  • Derwent Artist potloden
  • Derwent Color Soft potloden
  • Derwent Graphic potloden

Derwent Academy kleurpotloden (Top 4)

De Derwent Academy kleurpotloden zijn geschikt voor beginnende artiesten. Deze serie bestaat uit verschillende soorten potloden en kleurpotloden. Ook zijn de potloden in verschillende hardheden te verkrijgen. Het omhulsel van het potlood is zeskantig wat zorgt voor goede grip. Hieronder vind je een top 4 met populairste Derwent Academy potloden:


Derwent Academy schetspotloden 5H-6B

1. Derwent Academy schetspotloden

Deze Derwent Academy potloden zijn ideale schetspotloden. In totaal zit er in deze set 12 grafietpotloden in verschillende hardheden, van 5H tot 6B.


Derwent Academy Wooden box

2. Derwent Academy wooden giftbox

Gave houten kist vol met potloden. Leuk om weg te geven of gewoon voor je zelf. Deze box bevat schets-, Kleur- en aquarel potloden (30 stuks). Ook krijg je bij de box allerlei hulpmiddelen.
De Derwent Academy houten geschenkverpakking is perfect voor elke beginnende artiest.

Derwent Aquarelpotloden

Derwent Artist potloden

Derwent Color Soft potloden

Derwent Graphic potloden